Navigatie

Onze merken

Computerborduren

COMPUTERBORDUREN

Een geborduurd logo of tekst is lang niet zo kostbaar als u wellicht denkt; door de moderne produktiemethodes waar we tegenwoordig mee werken blijven de kosten binnen zeer acceptabele grenzen. Bij Stitch & Press hebben we het dan ook niet over duur, maar over duurzaam.

Geborduurde logo's of tekst zijn een uiting van kwaliteit met een lange levensduur. Stitch & Press is zeer flexibel en creatief in het verwerken van uw wensen. Wij beschikken bijvoorbeeld over de mogelijkheid zelf borduurpatronen te maken. Al uw logo's of andere uitingen kunnen door Stitch & Press tegen een geringe vergoeding worden om-gezet in een borduurpatroon.

Een borduring is uitermate geschikt voor bedrijfskleding, een relatiegeschenk of gewoon zomaar voor U zelf. T-shirts, broeken, caps, tassen en handoeken, bijna alle soorten textiel zijn geschikt om te borduren. Wij werken met meerdere leveranciers dus er kan altijd iets passends voor u worden gevonden. U kunt ook zelf het textiel aanleveren (dit geschied wel op eigen risico).